#1 2006-04-24 16:40:50

kidzior

Administrator

5529924
Punktów :   

Ruszyło Forum

Nikt właściwie o nim jeszcze nic nie wie. Nie ma ludzi, trzeba by to poreklamowac troszkę.

A uważacie, że takie Forum jest wogóle potrzebne? Bo wg. mnie się nawet może i przydać.

WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)
http://www.kidzior.dolsat.pl/syg_sep.jpg

#2 2006-04-24 22:14:39

redef

Member

status redef@desk.pl
3020062
Punktów :   

Re: Ruszyło Forum

No ja aktualnie skonczylem edukacje w tej szkole (YEAH! xD ) ,ale sadze ,ze na 101% forum sie przyda. Napewno bedzie pomocne dla poczatkujacych uczniow oraz co najwazniejsze 'polaczy' ludzi (jak to dziwnie pedalsko brzmi ). Szkoda ,ze nikt wczesniej nie pomyslal o czyms takim, teraz internet jest rozpowszechniony praktycznie w calym Bełchatowie (sam sie do okablowania przytorza przyczynilem ^^) i masa ludzi moze dowiedziec sie (jesli ten pomysl wypali) jak jest w naszej szkole, czego moga sie po niej spodziewac i na co liczyc, a takze (ciemna strona mocy) jacy sa nauczyciele.

imo very good idea -napewno spore grono pedagogiczne bedzie odwiedzalo to forum wiec lepiej ograniczac sie z krytyka na ich temat i zachowac ja dla siebie, bo napewno nie bedzie wam pomocna w przyszlych zmaganiach.

pozdro i good luck dla tych ktorzy dopiero zaczynaja sie edukowac w 'energolu' [;

Ostatnio edytowany przez redef (2006-04-25 04:47:46)

sway my way, I need to know all about you.. say u stay, dont come and go.. like u do..

#3 2006-04-25 04:50:32

kidzior

Administrator

5529924
Punktów :   

redef napisał:

imo very good idea -napewno spore grono pedagogiczne bedzie odwiedzalo to forum wiec lepiej ograniczac sie z krytyka na ich temat i zachowac ja dla siebie, bo napewno nie bedzie wam pomocna w przyszlych zmaganiach.

Absolutnie wszelakie wywody na temat dostania gorszej oceny jakieś bardziej dobitnie - będą kasowane!

A Forum ma poprostu być pomocne, szczególnie patronował bym tutaj kącik techniczny.

WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)

#4 2006-04-25 12:43:42

idaho

New member

2854373
Punktów :   

Dobry!

kidzior napisał:

A uważacie, że takie Forum jest wogóle potrzebne? Bo wg. mnie się nawet może i przydać.

A potrzebne, potrzebne Jeno jak to już podkreślił mr. redef trzeba liczyć się z "totalną inwigilacją" naszego szacownego Ciała Pedagogicznego . Trzeba także rozsławiać wszem i wobec, że forum takowe istnieje (a jak ). A kiedy lud solidarnie rzuci się na klawiatury trzeba będzie "wziąć ich w garść", żeby nie zrobili tu totalnej obory To by było na tyle
Pozdrawiam.

P.S. To mój pierwszy post na tym (jakże potrzebnym i pozytecznym, cnie ) forum.
Aczkolwiek 28 kwietnia formalnie przestaje być "wzorowym uczniem" tej szkoły to i tak popisze tu czasami "to & owo"

#5 2006-04-25 13:34:00

kidzior

Administrator

5529924
Punktów :   

Wychodzi na to, że najlepiej się integruja dopiero Ci co odchodzą.

WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)

#6 2006-04-25 14:10:00

MaMuSia:)

New member

Punktów :   

kto by pomyślał,że nasza szkoła doczeka się własnego forum:)az wierzyć się niechce,ale to bardzo dobrze,bo taka rzecz jest potrzebna=D
a czyj to ogólnie był pomysł?=D

#7 2006-04-25 14:46:19

Dare

Member

Punktów :   

a no szkoda że najlepiej integrują sie ci, którzy odchodzą no ale mam nadzieje, że reszta szybko ich dogoni :]

#8 2006-04-25 15:01:15

kidzior

Administrator

5529924
Punktów :   

MaMuSia:) napisał:

kto by pomyślał,że nasza szkoła doczeka się własnego forum:)az wierzyć się niechce,ale to bardzo dobrze,bo taka rzecz jest potrzebna=D
a czyj to ogólnie był pomysł?=D

Moja wczorajsza myśl. No i muszalak popiera, czyli pierwszy nauczyciel po naszej stronie.

WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)

#9 2006-04-25 15:25:41

MuRzYn:)

New member

652117
Punktów :   

Macie racje  cłopaki trzeba by rozleklamowac to forum niech każdy na gg linki po przesyła. Taka moja myśl   

#10 2006-04-25 15:42:00

idaho

New member

2854373
Punktów :   

kidzior napisał:

Wychodzi na to, że najlepiej się integruja dopiero Ci co odchodzą.

To chyba niestety prawda panie Administratorze.
Kiedy się do tej szkoły "uczęszcza", to nie chce się z nią mieć nic wspólnego. A szkoda..
Dopiero, że się tak wyraże "weterani" integrują się razem.
A największą "szkodą" jest to, że nikt wcześniej nie wpadł na taki pomysł, czyli stworzenie (w wielkich bólach i pocie ) niezależnego forum "więźniów energola"
Pozdrawiam.

#11 2006-04-25 15:52:46

kidzior

Administrator

5529924
Punktów :   

Piekne dzięki. Ale to było spontaniczne i dłuższy czas nie dawało mi spać.

A co do reklamowania Forum - najlepiej mówić nauczycielom z którymi macie lekcje, aby przekazywali linka do Forum klasom - ja tak zrobiłem, podając info do pana Muszalaka. Nie wiem, czy poskutkuje, ale zawsze to będzie coś, jeżeli ludzie będa o tym wiedzieć.

WHEN (NIE.DZIALA)
LOOP
UNTIL (DZIALA)

#12 2006-04-25 18:52:01

redef

Member

status redef@desk.pl
3020062
Punktów :   

Ja proponuje pogadac z dyrekcja wyjasnic ,ze forum jest od tego, aby sobie pomagac, yara yara yara.. i rozwiesic jakies karteczki (bo plakaty to koszta) i wsio.

..co prawda po napisaniu tego zdalem sobie sprawe ,ze pomysl jest do doopy ,ale co tam xD

sway my way, I need to know all about you.. say u stay, dont come and go.. like u do..

Stopka forum

RSS