Nikt właściwie o nim jeszcze nic nie wie. Nie ma ludzi, trzeba by to poreklamowac troszkę.
A uważacie, że takie Forum jest wogóle potrzebne? Bo wg. mnie się nawet może i przydać.
Member
No ja aktualnie skonczylem edukacje w tej szkole (YEAH! xD
) ,ale sadze ,ze na 101% forum sie przyda. Napewno bedzie pomocne dla poczatkujacych uczniow oraz co najwazniejsze 'polaczy' ludzi (jak to dziwnie pedalsko brzmi
). Szkoda ,ze nikt wczesniej nie pomyslal o czyms takim, teraz internet jest rozpowszechniony praktycznie w calym Bełchatowie (sam sie do okablowania przytorza przyczynilem ^^) i masa ludzi moze dowiedziec sie (jesli ten pomysl wypali) jak jest w naszej szkole, czego moga sie po niej spodziewac i na co liczyc, a takze (ciemna strona mocy) jacy sa nauczyciele.
imo very good idea -napewno spore grono pedagogiczne bedzie odwiedzalo to forum wiec lepiej ograniczac sie z krytyka na ich temat i zachowac ja dla siebie, bo napewno nie bedzie wam pomocna w przyszlych zmaganiach.
pozdro i good luck dla tych ktorzy dopiero zaczynaja sie edukowac w 'energolu' [;
Ostatnio edytowany przez redef (2006-04-25 04:47:46)
redef napisał:
imo very good idea -napewno spore grono pedagogiczne bedzie odwiedzalo
to forum wiec lepiej ograniczac sie z krytyka na ich temat i zachowac ja dla siebie, bo napewno nie bedzie wam pomocna w przyszlych zmaganiach.
Absolutnie wszelakie wywody na temat dostania gorszej oceny jakieś bardziej dobitnie - będą kasowane!
A Forum ma poprostu być pomocne, szczególnie patronował bym tutaj kącik techniczny.
Dobry!
kidzior napisał:
A uważacie, że takie Forum jest wogóle potrzebne? Bo wg. mnie się nawet może i przydać.
A potrzebne, potrzebne Jeno jak to już podkreślił mr. redef trzeba liczyć się z "totalną inwigilacją" naszego szacownego Ciała Pedagogicznego
. Trzeba także rozsławiać wszem i wobec, że forum takowe istnieje (a jak
). A kiedy lud solidarnie rzuci się na klawiatury trzeba będzie "wziąć ich w garść", żeby nie zrobili tu totalnej obory
To by było na tyle
Pozdrawiam.
P.S. To mój pierwszy post na tym (jakże potrzebnym i pozytecznym, cnie ) forum.
Aczkolwiek 28 kwietnia formalnie przestaje być "wzorowym uczniem" tej szkoły to i tak popisze tu czasami "to & owo"
MaMuSia:) napisał:
kto by pomyślał,że nasza szkoła doczeka się własnego forum:)az wierzyć się niechce,ale to bardzo dobrze,bo taka rzecz jest potrzebna=D
a czyj to ogólnie był pomysł?=D
Moja wczorajsza myśl. No i muszalak popiera, czyli pierwszy nauczyciel po naszej stronie.
kidzior napisał:
Wychodzi na to, że najlepiej się integruja dopiero Ci co odchodzą.
To chyba niestety prawda panie Administratorze.
Kiedy się do tej szkoły "uczęszcza", to nie chce się z nią mieć nic wspólnego. A szkoda..
Dopiero, że się tak wyraże "weterani" integrują się razem.
A największą "szkodą" jest to, że nikt wcześniej nie wpadł na taki pomysł, czyli stworzenie (w wielkich bólach i pocie ) niezależnego forum "więźniów energola"
Pozdrawiam.
Piekne dzięki. Ale to było spontaniczne i dłuższy czas nie dawało mi spać.
A co do reklamowania Forum - najlepiej mówić nauczycielom z którymi macie lekcje, aby przekazywali linka do Forum klasom - ja tak zrobiłem, podając info do pana Muszalaka. Nie wiem, czy poskutkuje, ale zawsze to będzie coś, jeżeli ludzie będa o tym wiedzieć.
Member
Ja proponuje pogadac z dyrekcja wyjasnic ,ze forum jest od tego, aby sobie pomagac, yara yara yara.. i rozwiesic jakies karteczki (bo plakaty to koszta) i wsio.
..co prawda po napisaniu tego zdalem sobie sprawe ,ze pomysl jest do doopy ,ale co tam xD