Czyli można juz przyznawać punkty reputacji.
Za każdego posta, który zrobił na nas wrażenie, można komuś dać PLUSA (pod avatarem) lub MINUSA, jeżeli post był wybitnie niskich lotów intelektualnych.
Mysle, że to fajna sprawa będzie, jak myślicie?
Hehe to jeśli kogoś nie lubie, otworze wszystkie posty tej osoby i mogę wystawić jej kilkadziesiąt minusów?
Widzę, że trzeba jednak podać powód dla którego przyznaje się pkt., więc chyba muszą te punkty przejść przez grono administratorów zanim je naliczy - czy tak?
A co do pomysłu to sam nie wiem... mam mieszane uczucia
Hmmmm jednak po dodaniu jednego punktu respectu zauważyłem, że przyznanie punktu nie wymaga zgody admina wiem już jak to wygląda
Ostatnio edytowany przez Dare (2006-04-26 16:38:51)
Moim skormnym zdaniem pomysł mi sie nie jest zly, ale też nie zachwycający. Jeżeli ktoś udziela sie na forum, madrze sie wypowiada to i tak go zauważą ci, ktorzy tego chca i zadne punkty tego nie zmienią.
Ale moze być zabawniej
Hehe jak na kazdym forum reputy sie pojawily, a moze to i dobrze? Chociaz popieram Awangarda w tym, że jesli ktos sie udziela to i tak bedzie zauwazony... Zapalimy pogadamy, pogadamy zobaczymy
Member
dla mnie to bzdura -ale to tylko moje zdanie
Z jednej strony punkty reputacji to niezbyt udany pomysł
W niedalekiej przyszłości możemy być tu świadkami prawdziwych "Score Wars"
Ktoś podpadnie drugiej osobie a wtedy jego "forum homies" zgnoją go minusami do reszty..
Choć jest też druga strona medalu: jeśli na forum jest "klient" (lub "klienci"), który pisze jawne kretyństwa i uparcie twierdzi,
że to "przenajświętsza prawda", jego jedynym argumentem jest rzucanie "mięchem" i ubliżanie wszystkim na lewo i prawo,
to myślę, że wtedy takiego kogoś może "skasować" minusikami solidarnie całe szacowne forum
Moje skromne wnioski: pomysł nietrafiony aczkolwiek nie do samego końca
Pozdrawiam serdecznie